Uitleg Remote Support tool

Remote support

Wij kunnen via het internet U helpen met applicatie vragen, software installatie en/of apparatuur problemen

Wij gebruiken hiervoor Iperius Remote Software software

Via deze link kunt U Iperius Remote Support snel downloaden.  De uitleg staat hieronder.

Uitleg

Iperius Remote

1. Download Iperius Remote en start deze (geen installatie nodig).

URL : https://www.iperiusremote.com/download.aspx

Je kunt het uitvoerbare bestand op je computer opslaan en het daarna starten of het programma direct vanuit de browser openen.

1. Klik op “Allow connections”.

1. Geef je ID nummer en het 4-cijferige password aan ons door.