Gratis online workshops en opfriscursussen

Tijdens de Coronacrisis willen wij u de service blijven bieden die u van ons gewend bent. Wij weten niet wanneer de producttrainingen en workshops in Delft weer kunnen plaatsvinden.

Daarom bieden wij momenteel onze workshops en trainingen online aan.

Binnenkort weer een online gebruikerstraining Minze Flowmetrie

Een online bijeenkomst voor gebruikers van de Minze flowmeter. Het onder deskundige begeleiding analyseren van geanonimiseerde flows en het uitwisselen van gebruikerservaringen. Casus en flows kunnen worden ingezonden door de deelnemers.

Het programma wordt mede door de deelnemers bepaald. De verdieping kan zich richten op:

· flows bij vrouwen, de relatie met het functioneren van de bekkenbodem en de relatie met andere klachten

· flows bij mannen en hoe deze zijn te interpreteren met behulp van nomogrammen (de nomogrammen zijn standaard opgenomen in de Minze software en naar wens aan of uit te schakelen)

· flows bij kinderen en de waarde van homeflowmetrie (bijvoorbeeld bij autistische jongeren of zeer angstige/verlegen kinderen).

U kunt zich aanmelden via info@pelvitec.nl

Op afspraak : online producttraining Neurotrac MyoPlus serie

Om te ontdekken “wat nog meer kan” met de software of om vragen over het gebruik te stellen. Mail gerust om een datum af te spreken via info@pelvitec.nl

Graag nodigen wij u uit voor een producttraining met de MyoPlus (Pro). Tijdens de producttraining staat de bediening van het apparaat en bijbehorende software centraal. Een ideaal moment om, onder deskundige leiding, uw apparaat beter te leren kennen, instellen en verkennen.

Gebruikt u de MyoPlus (Pro) al in uw praktijk en wilt u een opfriscursus over de toepassingen? Of denkt u erover om de MyoPlus (Pro) in uw praktijk te gaan gebruiken, en bent u benieuwd naar alle mogelijkheden?

Dan bent u van harte welkom bij een van onze producttrainingen die u kosteloos worden aangeboden!