Overzicht producttrainingen 2020 voor de Neurotrac MyoPlus serie

Graag nodigen wij u uit voor een producttraining met de MyoPlus (Pro). Tijdens de producttraining staat de bediening van het apparaat en bijbehorende software centraal. Een ideaal moment om, onder deskundige leiding, uw apparaat beter te leren kennen, instellen en verkennen.

Gebruikt u de MyoPlus (Pro) al in uw praktijk en wilt u een opfriscursus over de toepassingen? Of denkt u erover om de MyoPlus (Pro) in uw praktijk te gaan gebruiken, en bent u benieuwd naar alle mogelijkheden?

Dan bent u van harte welkom bij een van onze producttrainingen die u kosteloos worden aangeboden!

Datums
woensdag 18 maart
woensdag 6 mei
vrijdag 26 juni
woensdag 2 september
vrijdag 30 oktober
woensdag 16 december

29 januari 2020 : SOMT Cursus in samenwerking met Pelvitec

Flowmetrie voor bekkenfysiotherapeuten en kinderbekkenfysiotherapeuten

Woensdag 29 januari 2020

Flowmetrie wordt steeds meer toegepast door bekkenfysiotherapeuten in de eerste lijn als een feedback en als evaluatief instrument. Daarbij kan de flowmetrie ondersteunend werken in het diagnostisch proces. Flowmetrie wordt met name in de tweede lijn gebruikt maar is eenvoudig toe te passen in de eerste lijn en ontlast daardoor de tweedelijns-diagnostiek. Het is noodzakelijk om flowmetrie op een juiste wijze toe te passen en daarom is adequate scholing noodzakelijk. Daarom heeft SOMT University een eendaagse scholing ‘Flowmetrie voor bekkenfysiotherapeuten en kinderbekkenfysiotherapeuten’ ontwikkeld.
In deze scholing krijgt u onderwijs van een aantal autoriteiten op het gebied van de flowmetrie waardoor u optimaal wordt geschoold als bekkenfysiotherapeut om met flowmetrie te werken waarbij een heldere en expliciete afbakening van het indicatie- en competentiedomein van de bekkenfysiotherapeut centraal staat.
Tevens wordt flowmetrie gebruikt als instrument om veranderingen en progressie te tonen ten behoeve van transparantie en therapietrouw.

Voor deze cursus is accreditatie aangevraagd bij het KNGF/Keurmerk voor het register Bekkenfysiotherapie en Kinderfysiotherapie.

Voor nadere informatie en aanmelding verwijzen wij naar de website van SOMT University of Physiotherapy via https://www.somtuniversity.nl/onderwijs/nascholing/nascholingskalender/