Gastro Workstation

HRM workstation,  stationaire High Resloution Manometrie  en Impedantie

Het workstation bestaat uit een in hoogte verstelbare trolley met een medisch goedgekeurde PC en een groot breedbeeld LED scherm.
Het HRM workstation  kan worden samengesteld met de Isolab HR als opname unit almede de moderne MALT  STARTER.

Zie voor details de informatie  over de genoemde apparatuur.

HRM software
Solid State HRM catheters
HRM Anorectale Manometrie catheter

Hoge Resulatie Oesofageale Manometrie
De hele slokdarm in een keer in beeld.

De hoge-resolutie-slokdarm manometrie van Standard Instrument biedt de onderzoeker de kans om de volledige slokdarm inclusief sphincters onmiddellijk en in realtime te beoordelen.

Oesofageale stoornissen kunnen eerder, nauwkeuriger en sneller worden gediagnosticeerd. Dankzij meerdere transducers hoeft de katheter slechts één keer te worden geplaatst – waardoor de patiënt en het gebruikerscomfort aanzienlijk worden verhoogd. Met behulp van de gemakkelijk te begrijpen topografie, evenals een gestandaardiseerde evaluatie op basis van de Chicago classificatie, is het binnen 15 minuten mogelijk om een betrouwbare diagnose te kunnen stellen.

De ISOLAB HR®- en MALT®-producten van Standard Instrument, twee van de meest geavanceerde systemen, kunnen zowel nauwkeurige diagnoses mogelijk maken in een breed scala van Motiliteitsdisfuncties.

Uitstekende instrumenten op het gebied van functionele diagnostiek – 100% Made in Germany

Hoge resolutie Anorectale Manometrie
De beste methode in zijn soort.

De hoge resolutie anorectale manometrie van Standard Instrument maakt het mogelijk om de hele rectum en de bekkenbodemspieren te beoordelen. Ziekten kunnen eerder en nauwkeuriger worden gediagnosticeerd. Vanwege de topografische weergave worden direct op kaart, hoge en lage druk bepaald.

De sonde hoeft slechts één keer geplaatst te worden, waardoor de patiënt en het gebruikerscomfort aanzienlijk worden verhoogd en duurt de studie niet langer dan 15 minuten.

Met topografische weergave, evenals de gereedschappen die in de ViMeDat analyse software worden aangeboden, is een snelle en intuïtieve evaluatie en diagnose van het onderzoek mogelijk.

print